Top 3 e-sport efterskoler i Danmark

I takt med at e-sport de seneste år er blevet mere og mere populært herhjemme, så er der naturligt nok opstået en stigende efterspørgsel for at introducere e-sport i en mere uddannelsesmæssig sammenhæng. Og af netop denne grund har mange af landets efterskoler nu valgt at følge med tiden, og kan nu tilbyde deres studerende e-sport som valg- eller linjefag. Dette er selvfølgelig fantastiske nyheder for alle de mange dannske gamere i efterskolealderen. Men hvilken e-sport efterskole skal man så vælge blandt alle de mange efterskoler med e-sport på programmet? For at gøre dette valg en smule nemmere, så får du her vores bud på de 3 bedste e-sport efterskoler i Kongeriget.

1. Tølløse Efterskole

Spil: CS:GO, League of Legends

Tølløse Efterskole er første bud på en fantastisk e-sport efterskole, og kan i skrivende stund tilbyde elever med e-sport som valgfag hele 15 gamer computere – og selvfølgelig med alle spillene allerede installeret. Når dette så er sagt, så har du selvfølgelig også lov til at medbringe din egen computer, hvis du skulle foretrække dette. Men der er dog mere end bare selve spillene på programmet, når du vælger e-sport som valgfag på Tølløse Efterskole. Du vil nemlig b.la. også blive undervist i hvordan du skal kommunikere bedst muligt med dine med- og modspillere,  udover selvfølgelig at skærpe din faktiske spilleevner – hvilket de dygtige undervisere og gæsteundervisere bestemt vil kunne hjælpe dig med. Sidst men ikke mindst, så kan du som spiller fra Tølløse Efterskole også forvente at deltage i en række gaming turneringer – hvor du virkelig kan vise hvor meget du har lært i løbet af året.

2. Ølgod Efterskole

Spil: CS:GO, League of Legends

Ølgod Efterskole er andet bud på en fremragende e-sport efterskole, og har på nuværende tidspunkt faciliteter til at rumme op til 20 elever på deres e-sports linje – fordelt i 2 hold til henholdsvis League of Legends og CS:GO. Og ambitionerne er høje på efterskolen, og der arbejdes hårdt på at blive de absolut bedste indenfor de tilbudte spil. Disse tårnhøje ambitioner bakkes op af nogle fantastiske nye lokaler med de seneste gamer computere, der selvfølgelig kan benyttes længe efter at den sidste skoleklokke har kimet. Så hvis du ønsker at forbedre dit spil, din evne til at lægge en god strategi samt alle de andre vigtige aspekter af de tilbudte spil, så bør Ølgod Efterskole uden tvivl placeres rigtigt højt på din liste. Og hvis dette ikke er nok, så har du som elev på efterskolen oven i købet også mulighed for at deltage i en række nationale og internationale e-sport turneringer.

4. Frøslevlejrens Efterskole

Spil: CS:GO, League of Legends, Hearthstone

Denne sidste e-sport efterskole smukt placeret lige udenfor Padborg er også en af de mest erfarne. Frøslevlejrens Efterskole var nemlig en af de første efterskoler i landet til at introducere e-sport til deres elever. Og dette fremsyn har betalt sig. mange af skolens hold har nemlig opnået særdeles flotte turneringsplaceringer – f.eks. i EDU-cuppen – i løbet af årene. Og når det kommer til faciliteterne, så skuffer skolen bestemt heller ikke her. Der er nemlig tale om spritnye lokaler med de seneste gamer computere. Sidst men ikke mindst vil du ved at tilmelde dig linjefaget også blive undervist i hvordan en PC er sammensat. Hvem ved, måske vil du en dag have brug for at bygge din helt egen gamer computer.