Gaming News: Her finder du de bedste nyheder

Gamer du selv eller vil du gerne bare følge med i, hvad der sker i gaming-verdenen, så kan det være svært at holde styr på, hvilke nyheder der kommer. Der sker nemlig rigtig meget hver dag i gaming news, og derfor har vi her samlet 4 steder, hvor du hver dag kan holde dig opdateret på de vigtigste gaming news inden for forskellige spil og e-sportsgrene.

1. PCgamer.com

PCgamer er egentlig et fysisk magasin, men du kan også læse masser af gaming news online, så du ikke behøver at sidde med et magasin i hånden for at blive opdateret. På PCgamer.com kan du læse masser af gaming news om forskellige spil til PC, og allerede fra første øjekast på hjemmesiden kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvad der hitter lige nu, så du let kan følge med på, hvad der rører sig. Derudover har PCgamer.com også masser af anmeldelser og guides til at forbedre dig i dit yndlingsspil.

2. THEVERGE

Vil du vide lidt om det hele, så er THEVERGE stedet for dig. Uanset om du er til PC spil, Playstation, Nintendo eller Xbox, så dækker THEVERGE de seneste nyheder inden for alle kategorier. De gør også en dyd ud af at dække mange forskellige spil og ikke kun de helt store blockbustere, men også de mere ukendte spil fra uafhængige spiludviklere. Der er altså gaming news for enhver gamer hos THEVERGE, men du kan også finde masser af andre nyheder om andet fra techverdenen, hvis du har brug for at få stillet dit fix.

3. Gamespot

Endnu en side, hvor du kan finde gaming news om lidt af hvert, er Gamespot, som du finder her. Ligesom THEVERGE finder du også på Gamespot gaming news om både Xbox, Playstation, PC, Nintendo og meget mere, så uanset hvilken konsol eller computer, du spiller på, eller hvilken genre spil du spiller, så kan du finde nyt om det hos Gamespot. Derudover kan du på siden også finde forskellige fora, hvor der diskuteres alt fra ”hvad er det nu, det her spil hedder?” til ”hvad spiller du lige nu?” og ”hvilket spil skal jeg prøve næste gang?”. Der er altså mulighed for at udvide din horisont samtidig med, at du bliver opdateret på de seneste gaming news.

4. techradar

Hos techradar kan du ikke kun holde dig opdateret på gaming news. De sørger nemlig for, at du kan læse nyheder om alt inden for verdenen af teknologi, så det handler ikke kun om gaming, men også om alt det udenom. Vil du dog udelukkende læse gaming news, kan du nemt filtrere nyhederne, så du udelukkende får dit fix af nyheder om de nyeste spil og trends i gaming verdenen.

Du har altså mange muligheder for at blive opdateret på gaming news, hvis du leder gennem nettet, og du skal ikke være bekymret for, at dine kammerater får nyhederne før dig, hvis du læser nyheder på disse links fra artiklen.