Gadgets 2021: 5 nye gadgets år 2021

Teknologi udvikler sig hele tiden, og hver dag laves der nye smarte ting, der kan gøre dit liv lettere. Er du glad for gadgets, så vil du helt sikkert også være glad for at høre, at der er masser af nyt på vej i år 2021, der kan gøre dit liv enten sjovere eller bare en del nemmere. Vi guider dig til 5 nye gadgets i år 2021.

1. Smarte tandbørster indtager badeværelset

Denne gadget har vundet frem over de seneste år, og nu er smarte tandbørster at finde i langt de fleste elektronikforhandlere. En smart tandbørste har sensorer i tandbørstehovedet, der sender oplysninger om din tandbørstning via bluetooth eller lignende til en app på din telefon, så du kan holde øje med, om du børster dine tænder godt nok og dermed kan du optimere din tandsundhed. Du kan få denne gadget i mange versioner fra de fleste firmaer, der laver elektriske tandbørster.

2. Ringe kan tracke din sundhed og din træning

Telefoner og ure har længe kunne tracke forskellige dele af din sundhed som for eksempel puls, stressniveau, antal skridt, aktive minutter og meget mere, men den nye gadget i sundhedsklassen er en smart ring, der på samme måde som et smartwatch overvåger din krop og sender oplysninger om dig til en app, så du kan holde øje med dine fremskridt. Du kan få smart ringe fra mærker som Oura eller Jackom.

3. Drik din kaffe, når den når den perfekte temperatur

Kender du det, at du lige har hældt kaffe op og skal vente lidt med at drikke den, fordi den er for varm – men så får du stillet den og glemmer alt om den, så du først når tilbage til den, når kaffen er kold? Det behøver du ikke blive irriteret over længere. Du kan nemlig få en gadget, der monitorerer temperaturen på din kaffe og sender dig en notifikation, når den er klar. Denne gadget hedder Ember Mug2 og fås både i en hjemmeversion og en rejsevariant.

4. Transparent TV, der får dig til at tænke på film om fremtiden

I fremtidsfilm er der ofte hologrammer eller gennemsigtige skærme, der kan vise dig et overblik over lige det, du har lyst til, og nu er fremtiden faktisk ikke langt væk. Hologrammer kan vise koncerter med afdøde kunstnere, og LG har lavet en ny gadget – et transparent tv, der virkelig ligner, at det lige er landet fra fremtiden.

5. Robotstøvsugerne bliver stadig mere intelligente

Mangler du stadig den mest hjælpsomme gadget til hjemmet – robotstøvsugeren – så har du stadig chancen for at få fingrene i en. Og robotstøvsugere bliver kun mere intelligente, så du får en gadget, der har tonsvis af funktioner og hjælper dig med at holde hjemmet rent. Efterhånden findes der også mange producenter af robotstøvsugere på markedet, så du kan finde dem i alle prisklasser og med masser af forskellige funktioner afhængigt af, hvor meget du vil give, og hvad du har brug for.