5 smarte produkter til kabelstyring under bordet

Ved et skrivebord er der typisk rigtig mange kabler, der skal holdes styr på, og det kan blive meget rodet og svært at gøre rent, hvis du ikke har ordentlig kabelstyring under bord. Heldigvis findes der rigtig mange produkter, der kan hjælpe dig med din kabelstyring under bord, og vi giver dig her 5 bud på smarte løsninger til at holde styr på dine ledninger.

1. Bolde med plads til ledninger

Kabelstyring under bord kan faktisk gøres rigtig let, og Domusnord har lavet et produkt, der virkelig gør dit liv nemmere. Med deres Great Balls of Wire får du nemlig en såkaldt ”ledningsbold”, hvor du let kan gemme dine ledninger og eventuelt samle ledninger, der fylder for meget eller er for lange. Du får 3 bolde i én pakke, så du har mulighed for at gemme flere ledninger væk, og du kan få dem i både hvid, sort og grå.

2. Kabelbakke

Den klassiske måde at lave kabelstyring under bord er ved hjælp af en kabelbakke, og den kan du få rigtig mange forskellige steder. For eksempel laver IKEA deres egen version, men den samme type løsning til kabelstyring under bord kan findes andre steder også. En kabelbakke fungerer på den måde, at du lægger dine kabler på bakken, der typisk sidder fast under skrivebordet på bagkanten.

3. Kasse med plads til at skjule ledninger på gulvet

En anden måde at lave kabelstyring under bord er ved at bruge en kasse, hvor du kan skjule og samle dine kabler, og der kan typisk være plads til både stikdåse og kabler i sådan en kasse. En lidt stilet version af denne kasse til kabelstyring under bord kan være kassen fra Hideaway, men du kan også få flere kabelskjulerkasser fra for eksempel D-Line eller andre mærker, og de kan typisk findes hos elektronikforretninger eller lignende.

4. Kabelskjuler spiral

Du kan også lave kabelstyring under bord på en virkelig billig måde, og det er ved at bruge en kabelskjuler spiral. De kan fås for eksempel i byggemarkeder eller elektronikbutikker, så de kan findes mange steder. En kabelskjuler spiral fungerer på den måde, at du fører alle dine kabler ind i spiralen, og så får du samling på alle dine forskellige ledninger og kabler, så du ikke behøver skulle sparke rundt til dem, når de ligger og roder under bordet.

5. Lav selv fodlister til kabelstyring under bord

En sidste måde at lave kabelstyring under bord er, at du selv kan lave en løsning. Du kan nemlig lave en fodliste med plads til et enkelt kabel eller flere kabler under, så du kan skjule dine kabler, og du skal ikke have hverken ledninger, kasser eller lignende stående under bordet, fordi du integrerer dine kabler i væggen. Det kræver dog lidt fingerfærdigheder, men der findes rigtig mange guides på nettet, og du kan selvfølgelig finde alle materialer i dit lokale byggemarked, hvor du helt sikkert også kan få hjælp til valg af materialer.