Opvaskemaskiner med wifi: Hvad kan de?

Wifi kryber langsomt ind i flere og flere produkter i hjemmet, og det kan gøre hverdagen langt nemmere. Du kan for eksempel få vaskemaskiner, ovne, køleskabe, støvsugere og meget mere, der er tilkoblet wifi, så du får mulighed for at styre din maskine på afstand. En opvaskemaskine med wifi kan være virkelig praktisk, og her giver vi dig svaret på, hvad sådan en maskine egentlig kan.

Start din opvaskemaskine, når du vil

Har du en opvaskemaskine med wifi, kan du nemt styre din opvaskemaskine på afstand, og det kan faktisk være enormt praktisk. For hvis der sker noget uforudset, som at der for eksempel pludselig er gæster på vej eller lignende, så kan det være rart at komme hjem til en færdig opvask, så du ikke skal vente længe på at få rene kopper, tallerkner, bestik osv. Med en opvaskemaskine med wifi har du en app, hvor du på afstand kan styre din opvaskemaskine, så uanset om du befinder dig i hjemmet eller ej, kan du starte din opvaskemaskine. Desværre kan du ikke få appen til også at tømme maskinen for dig, men det havde da ellers været smart.

Kobl din opvaskemaskine sammen med andre apparater i hjemmet

Kender du det, at du går fra køkkenet, fordi du lige skulle ordne noget et andet sted i hjemmet, og pludselig er der gået en halv time, du står med tankerne dybt begravet i noget andet, og så går det op for dig, at du har glemt at tænde for opvaskemaskinen? Har du en opvaskemaskine med wifi, kan du koble den sammen med en stemmestyret højttaler, der via wifi kan sørge for at tænde din opvaskemaskine, selvom du ikke fysisk befinder dig i rummet. Og du behøver heller ikke skulle have fat i din telefon eller din app, da du bare kan sige til din højttaler, at det er på tide at starte din opvaskemaskine med wifi. Det er også smart, hvis du for eksempel har små børn, som du ikke kan gå fra, men du alligevel skal starte din opvaskemaskine med wifi, da du ikke behøver at slippe dit opsyn med børnene for at få opvaskemaskinen i gang.

Lav om på din opvask med en opvaskemaskine med wifi

Der er rigtig mange smarte funktioner i en opvaskemaskine med wifi, og der kommer også flere og flere modeller på markedet, der kan gøre din hverdag lettere. Nogle modeller er så smarte, at de har flere forskellige programmer, og samtidig kan de lave programmer, der er lavet specifikt til dine behov og ønsker. Derudover er der også nogle modeller, hvor du kan sætte et program i gang, men kan ændre det undervejs ved hjælp af en app. Har du en opvaskemaskine med wifi, kan du altså undervejs i et program fremskynde processen og faktisk helt skifte program, hvis der bliver behov for, at den skal køre hurtigere – også selvom du ikke er hjemme og kan trykke på knapperne på maskinen fysisk.