Hvad er Google Home, og hvordan kan du bruge det?

Har du hørt om Google Home? Hvis svaret på dette spørgsmål er nej, så kan du godt begynde at glæde dig. Google Home er nemlig seneste skud på stammen, når det kommer til moderne smart højttalere, og er nu klar til at tage verden med storm. Læs derfor videre her, så du kan blive en smule klogere  pådette revolutionerende nye højtalersystem fra Google.

1. Stemmeaktiveret

Google Home er specifikt designet til at reagere på din stemme til at udføre en lang række forskellige opgaver, såsom afspille musik, podcasts, give dig de seneste nyheder og endda vække dig om morgenen. Enheden kan desuden også fungere som kontrolcenter for en lang række af dine andre kompatible elektroniske enheder, såsom f.eks. dine smarte lyspærer, lydanlæg eller fjernsyn, hvilket bestemt ikke er helt upraktisk.

2. Dette kan du bruge Google Home til

At betjene Google Home kunne faktisk ikke være enklere. Det kræver nemlig blot, at du giver enheden nogle helt simple kommandoer for at få den til at udføre dens opgaver.  Dette kunne f.eks. være noget så simpelt som at sige ”Godmorgen Google” eller ”Hej Google”, og du vil nu øjeblikkeligt modtage et svar fra enheden. Her er blot et par eksempler på nogle af de opgaver, som mange mennesker beder enheden om at udføre:

  • Vækning om morgenen: en super praktisk løsning, der én gang for alle vil spare dig for bøvlet ved manuelt at indstille dit vækkeur.
  • Vejrudsigt: her skal du blot spørge Google Home om dagens vejr, og du vil nu få en hurtig opdatering, hvilket f.eks. vil gøre det langt nemmere at klæde dig korrekt på i overensstemmelse med vejret udenfor.
  • Ens transporttid: Google Home kan endda tjekke din daglige togforbindelse til og fra arbejdet, og meddele dig om eventuelle forsinkelser. På denne måde ved du altid 100%, hvor lang tid din daglige pendlertur realistisk set vil tage. Det er med andre ord slut med at komme for sent til en aftale eller arbejde.
  • De daglige nyheder: hvis du er interesseret i at følge med i nyhederne, så kan Google Home også være et fantastisk supplement til din eksisterende nyhedsstrøm. Bed blot enheden om at give dig de seneste nyheder, og vupti; du vil nu være ”up to date”.
  • Påmindelser: med Google Home er det nu endegyldigt slut med at glemme din næste aftale hos tandlægen. Du kan nemlig blot indstille enheden til at minde dig om din kommende aftale på tandklinikken.
  • Afspille ens yndlingsserier: uanset om du er fan af ”Walking Dead” eller Downton Abbey”, så er du dækket ind med Google Home. Det eneste der kræves er at du er tilsluttet Googles Chromecast, og du vil med din stemmes kraft nu kunne nyde alle dine yndlingsfilm og serier præcis når du ønsker det.
  • Lysdæmpning: hvis du f.eks. har en bolig med smart-pærer, såsom Philips Hue, så kan Google Home selvfølgelig også være ansvarlig for lyset i din bolig. Få den helt perfekte lysstemning derhjemme – helt uden at rejse dig fra sofaen.

Ovenstående er blot et par af de grunde, der har gjort Google Home til en af verdens foretrukne smart højtalere. Mon ikke den også er noget for dig?