Phillips Hue: Hvad er Phillips Hue, og hvorfor er det smart?

I en moderne og højteknologisk verden hvor alt fra fjernsyn, vaskemaskiner og køleskaber er ”smart” er det måske ikke synderligt overraskende, at dette de seneste år også omfatter resten af vores boliger. Dette har lysgiganten Philips bestemt også opdaget, og kan nu tilbyde danskerne måske den mest moderne serie af smart-pærer nogensinde – Philips Hue. Men hvad er Philips Hue nærmere bestemt, og hvad går det hele ud på. Læs videre her, og få svaret.

1. Derfor banker Philips Hue konkurrencen af banen

Hvis du vælger at investere i Philips Hue til din bolig, så får du helt automatisk en masse fordele med i pakken. Her er blot nogle af disse:

  • Pærerne er stemmeaktiverede: dette betyder at du kan kontrollere pærerne via din smartphone, laptop, desktop og så selvfølgelig din stemme. Du har desuden også en række stemningsfyldte lysindstillinger at vælge imellem, hvilket samlet set gør det nemmere end nogensinde før, at skabe den helt perfekte atmosfære i hjemmet. Disse lysindstillinger kaldes logisk nok for ”scener”.
  • Du kontrollerer slagets gang: hvis du af den ene eller anden grund skulle have brug for en mere brugerdefineret oplevelse, så er dette bestemt også muligt med Philips Hue. Du kan nemlig selv vælge dine helt personlige lysindstillinger, så du altid kan få lige præcis de nuancer der passer beste til din personlige smag. Og det hele er naturligvis stadig stemmeaktiveret, så du aldrig mere behøver at skulle bøvle med lysdæmperen for at få det helt perfekte lys.
  • Styring på afstand: netop fordi der er tale om en serie smart-pærer med Philips Hue, så kan du naturligvis også styre pærerne på afstand via din smartphone (og endda med Siri). Dette er naturligvis ensbetydende med, at du ikke engang behøver at være i nærheden af dit hjem for at kunne tænde og slukke for lyset. Helt perfekt som tyverisikring, hvis du og din familie f.eks. er væk hjemmefra i længere perioder.
  • Programmerbart lys: en af de rigtigt dejlige ting ved Philips Hue er desuden, at du kan programmere lyset til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter af døgnet. Og er der noget dejligere end at komme hjem til et hyggeligt oplyst hjem på en grå og trist oktoberdag.
  • Synkronisering med dine lydenheder: og hvis dette ikke skulle være nok, så kan du endda synkronisere dine Philips Hue pærer med dine lydenheder, så dine spil, film eller yndlingssange altid vil have den helt perfekte lysstemning som følgesvend.

Dette er blot nogle af de få grunde til at Philips Hue vitterligt kan kaldes for en SMART pære.

2. Hvordan er philips Hue sammensat?

For at kunne opsætte dine Philips Hue pærer, så kræver det følgende 3 dele:

  • Selve pæren.
  • Philips Hue Bridge, der nu skal tilsluttes din bredbåndsforbindelse.
  • Download af Philips Hue appen, der selvfølgelig fungerer med både Android og iOS.

Den gode nyhed er dog, at alle 3 komponenter heldigvis kan købes i et samlet sæt, hvilket ikke blot er praktisk men også vil spare dig nogle kroner og ører på bundlinjen.

Så hvad venter du på? Gør også dit hjem til et smart hjem.