Hvad er en Smart vaskemaskine, og hvad kan de egentlig?

Går du med tanker om at anskaffe dig en Smart vaskemaskine? Hvis svaret er ja, så er dette da bestemt også til at forstå. Smart vaskemaskiner er jo nemlig designet til at gøre vores alle sammens liv markant lettere, så hvorfor ikke ride med på bølgen? Hvis du på nuværende tidspunkt måske føler dig en smule på bar bund, når det kommer disse intelligente vaskemaskiner, så skal du bare læse videre her. For ved at læse videre kan du nemlig få snuset lidt mere til, hvad en Smart vaskemaskine egentligt er for en størrelse.

1. Hvad gør en en Smart vaskemaskine så smart?

Selvom almindelige moderne vaskemaskiner oftest kommer med en lang række mere eller mindre komplicerede funktioner, så kan de dog stadig ikke hamle op med en Smart vaskemaskine. En Smart vaskemaskine tilsluttes nemlig direkte til dit smart system eller wi-fi forbindelse, så du b.la. kan nyde godt af de følgende funktioner.

2. Fjernstyring af vasken via en smartphone app

For at kunne bruge en Smart vaskemaskine, så er du som det første nødt til at downloade en tilhørende app. På denne måde kan du nemlig styre maskinen direkte fra din smartphone, og uanset hvor du befinder dig – og endda udenfor boligen.

3. Tjek løbende din vask

En anden handy funktion ved at have en Smart vaskemaskine er, at du løbende kan kontrollere hvor lang tid der er tilbage indtil en vaskecyklus er færdig. Og dette er selvfølgelig rigtigt praktisk, hvis du af den ene eller anden grund skulle være under tidspres.

4. Integration med hjemmets andre enheder

En hel del Smart vaskemaskiner vil desuden også kunne fungere i samspil med dine andre Smart enheder i boligen. Her tænkes der f.eks. på din Google Home højtaler, der kan fungere som praktisk mellemmand mellem dig og vaskemaskinen. Du kan nemlig helt enkelt påbegynde et nyt vaskeprogram udelukkende med din stemme – og direkte fra sofaen.

5. Reparationer og fejlfinding

Hvis du nogensinde har måtte tilkalde en vvs-mand til at reparere din vaskemaskine, så er du sikkert udmærket klar over hvor mange penge det lynhurtigt kan løbe op i. Heldigvis kan du med en Smart vaskemaskine nu i mange tilfælde faktisk helt slippe for at skulle betale i dyre domme for at få vaskemaskinen til at fungere igen. Rigtigt mange Smart vaskemaskiner kan nemlig selv lokalisere og ofte reparere eventuelle fejl eller skader, så du slipper for at skulle ringe til den frygtede vvs-mand. Netop evnen til selvdiagnosticering er derfor også en af de ting, der virkelig gør en Smart vaskemaskine til en attraktiv løsning for mange mennesker.

Konklusion

Som du nok kan se, så vil du med en Smart vaskemaskine kunne nyde godt af en masse smarte funktioner, der alle er designet til at gøre din tøjvask betydeligt nemmere. Og netop fordi stadigt flere og flere enheder i dag  integreres uløseligt med hinanden, så vil det måske ikke være den ringeste idé også at investere i en intelligent løsning til bryggerset.