Fremtidens biler: 3 bud på fremtidens bil

Fremtiden er altid kun få sekunder forude, og hvad angår vilde drømme om fremtidens bil, så er der flere teknologier, der gør, at fremtidens bil næsten allerede kører på vejene. Der er mange bud på, hvordan en fremtidens bil kan se ud, og her får du 3 af dem.

1. Den selvkørende bil

Et godt bud på fremtidens bil er en selvkørende bil. Der er allerede masser af biler der praktisk talt kan køre selv, men det er endnu ikke lovligt at lade en bil køre helt selv, når du kører på de danske veje. Der er dog rigtig mange biler på vejene i dag, der selv overvåger afstanden til bilerne omkring dig, om du kan overhale på motorvejen, om du holder dig inden for din egen kørebane og lignende. Derudover har flere biler også teknologi, der gør, at de kan parkere selv, så du ikke skal bøvle med små parkeringsbåse eller parallelparkeringer.

2. Brintbil

Udover teknologien, der bruges i bilen, så er fremtidens bil også lavet, så den ikke kører på brændstof som benzin eller diesel. Et af de alternative brændstoffer, som der er blevet forsket meget i over en længere periode, er brint, og der findes faktisk allerede brintbiler i Danmark, selvom de brintbiler, der findes nu, slet ikke er så effektive, at de kan konkurrere med biler, der kører på traditioneller brændstoffer. Toyota har lavet en bilmodel, der kører på brint, og der findes lige nu faktisk 6 brinttankstationer fordelt over Danmark, så du har mulighed for at tanke din fremtidens bil op allerede nu.

3. Elbil

Du har helt sikkert hørt om elbiler, da der er meget snak om dem allerede nu, og fremtidens bil kan meget vel komme til at køre på el. Ligesom brintbilen er der endnu ikke elbiler, der helt kan konkurrere med biler, der kører på traditionelt brændstof, men der er efterhånden mange bilmodeller, der er blevet virkelig gode, og som kan komme langt på en opladning. De store udfordringer som rækkevidde og ladetid på elbiler er også ved at blive fikset, så fremtidens bil – og særligt elbil – kan blive mere grøn og mere attraktiv for den almindelige dansker.

Selvom der måske er noget tid til, at elbiler bliver så effektive, at størstedelen af de danske biler er drevet af el, eller at brintbilen bliver et reelt alternativ, så er der mange biler på markedet allerede nu, der kan få det til at føles som om, at du kører i fremtidens bil allerede i dag. Hos Agilease kan du lease let brugte premiumbiler, og er der en særlig bilmodel, du altid har ønsket dig, så lease din drømmebil her. På hjemmesiden agilease.dk kan du læse mere om de forskellige leasingaftaletyper og på den måde finde ud af, om leasing er noget for dig. På siden kan du også finde en løsning med leasing, der passer til dit liv, og du kan se de bilmodeller, Agilease har til rådighed til leasing netop nu.