Battle station definition: Hvad betyder battle station?

Hvis du er gamer, så har du sikkert allerede hørt ordet battle station mere end et par gange. Men hvilke elementer består en battle station egentlig af? læs videre her og få svaret.

1. Hvad er en Battle station?

En battle station vil helt grundlæggende bestå af et skrivebord med mindst én skærm, en gamer computer, et par gode højtalere/headset, et gaming tastatur, en gaming mus, gamer stol og så selvfølgelig den helt rigtige atmosfære. Og nu hvor vi har fået dette på det rene, så kan vi nu dykke lidt nærmere ned i de ovenstående battle station elementer.

2. Skrivebordet

Ingen battle station vil være komplet uden et godt skrivebord at stille det hele på. Og her skal du først og fremmest finde et skrivebord i en god ergonomisk højde – der samtidigt passer til din personlige smag.

3. Skærmen

Dit valg af skærm bør i høj grad afhænge af dit budget, og ikke mindst hvilke spil du ønsker at spille. Har du med andre ord brug for en skærm med meget høj opløsning, eller kan du måske klare dig med en billigere model? Stil dig selv disse grundlæggende spørgsmål, og du vil nu have langt nemmere ved at finde den helt perfekte skærm.

4. Gamer computeren

Når dette så er sagt, så vil selv den højeste skærmopløsning ikke være særlig meget bevendt uden en kraftig gamer computer. Gamer computeren er nemlig selve centralnervesystemet i enhver battle station. Sørg derfor for at investere i en god gamer computer med masser af CPU, RAM, hukommelse og ikke mindst et godt grafikkort (GPU) – og ikke mindst et effektivt ventilationssystem.

5. Højtalerne/headsettet

Selve lydoplevelsen er selvfølgelig også en vigtig del af den samlede battle station oplevelse. Vi vil derfor anbefale at du kigger dig lidt om efter et par gode højtalere, og samtidigt også et godt trådløst headset – bare så du ikke vækker alle naboerne midt om natten.

6. Tastaturet

Der findes ikke meget, der kan måle sig med et godt tastatur – og din battle station fortjener bestemt også dette. Så sørg endelig for at være en smule kræsen, når det kommer til at vælge tastaturet. Hold øje med kodeord, såsom  mekanisk, ergonomisk, RGB, 10-tast – og ikke mindst et behageligt tastaturlys. Og den gode nyhed er, at man i dag kan nærmest vælge og vrage mellem gode gamer tastaturer – så du vil helt sikkert kunne finde noget, der falder i din smag.

7. Musen

I dag er en mus ikke bare en klodset firkant med ledning og snavset gummikugle. Der findes nemlig en hel del langt mere effektive løsninger, der alle sammen kan være med til at tage din gaming til det næste niveau. Vælg f.eks. mellem optisk, laser og trådløse musemodeller.

8. Stolen

Sidst men ikke mindst, så vil vi på det kraftigste anbefale at du investerer i en god gamer stol til din battle station. For i sidste ende kommer du jo til at tilbringe mange timer foran skærmen, og der er jo ingen grund til at beskadige ryg og nakke, hvis dette kan undgås med en ergonomisk gamer stol.