Danske LAN parties: Overblik over årets LAN party

Selvom corona har sat en stopper for langt de fleste events, hvor mennesker samles, så er der stadig flere LAN parties på programmet henover det næste års tid, som du kan glæde dig til. Så hvis du også ser frem til at samles til et LAN party med dine venner, så kan du få et overblik over kommende LAN parties her.

LAN party februar 2021

Allerede i begyndelsen af 2021 kan du komme til LAN party flere steder i Danmark. Det første LAN party på programmet er Nordic Gaming Festival i Frederikshavn, der kører over dagene 12.-14. februar. Her kan du både spille konkurrencer i Fortnite og CS:GO, så der er mulighed for at få trænet skarpskyttereflekserne, når du deltager her. Du må desuden have din egen stol med, så du kan sidde, som du plejer, så du spiller bedst muligt, og der er også en aktivitetszone, så du kan holde dig fysisk aktiv over weekenden.

Slutningen af februar byder også på LAN party i Jylland, denne gang i Herning i dagene 26.-28. februar. Eventet hedder NPH #9, og her har du muligheden for at hygge dig med lige det spil, du har lyst til, i de dage dette LAN party står på. Der er masser af spilkonkurrencer på programmet og endnu mere hygge. Også her har du mulighed for at tage din egen stol med.

LAN party marts og april 2021

Når vi når hen til marts 2021, er det igen i Jylland, du kan komme til LAN party. I dagene 26.-28. marts er der nemlig Hjerm eSport #10. Her kan du spille med i turneringer i spil som Fortnite, CS:GO og Minecraft, så der er altså noget for enhver smag, og der er fede præmier på højkant, så du kan komme hjem med favnen fuld af vinderfornemmelser.

Igen i april er Herning hjemsted for et LAN party, hvor GameSpawn Terminal Edition løber af stablen 17.-21. april. Her er hyggen i fokus, men de har også et samarbejde med CopenhagenGames, hvor du kan spille med i deres CS:GO turnering, imens du hygger dig i Herning. Hvis du kvalificerer dig til slutspillet, får du transporten til København, så du kan spille med til det sidste.

LAN party i resten af 2021

Den sidste del af 2021 er indtil videre ret åben i forhold til LAN parties, men der er dog planlagt Hjerm eSport #11 i oktober i dagene 15.-17. oktober. Det er igen turneringer i spil som Minecraft, CS:GO og Fortnite, og der er også fede præmier denne gang.

Der er altså masser af LAN party at se frem til over det næste års tid, så du kan roligt begynde at træne fingermusklerne, så du er klar til at konkurrere mod vennerne og alle de andre, du møder til dit næste LAN party. Kan du heller ikke vente med at melde dig til et LAN party igen, så kan du få et overblik her.