5 fede gamer gadgets, som ikke alle gamere har

Som passioneret gamer er du naturligvis altid på udkig efter nye måder at forbedre dit spil på i forhold til konkurrencen. Men hvad kan men egentligt gøre for at opnå dette – udover at øve sig så meget som muligt? Det helt oplagte svar på dette spørgsmål er naturligvis, at du er nødt til at opgradere din nuværende opsætning så den som minimum matcher de andre spillere derude. Det vil i denne forbindelse derfor ikke være en helt ringe idé at investere i en unik gamer gadget. At have en gamer gadget som de andre ikke har kan nemlig være med til at skille dig ud fra mængden, og tage din gaming til det næste niveau. Hvis du på nuværende tidspunkt er en smule usikker på hvor du skal begynde, så får du her 5 fede gamer gadgets som absolut ikke vil være en del af standardudstyret hos langt de fleste gamere.

1. Kvalitets hovedtelefoner – en absolut uundværlig investering

At have det bedste lydudstyr er desværre ofte noget, som mange gamere ikke giver tilstrækkelig opmærksomhed. Så hvis du ønsker at overhale konkurrencen, så bør du som det absolut første investere i et par gode hovedtelefoner. Prøv derfor at tage et kig på de fremragende HTC Vive Cosmos hovedtelefoner, der er næste niveau når det kommer til lydoplevelser i verdensklasse. Den specielle lydisolerende teknologi i disse hovedtelefoner vil kunne lukke resten af verden ude, og give dig lov til at fokusere 100% på dit spil.

2. En mini router – uafbrudt gaming i en nøddeskal

Næste gamer gadget er den handy og kompakte TP-Link Gaming Router, der altid giver dig den optimale trafikprioritering i en håndevending. Og med en trådløs hastighed på over 2.4 gigahertz, så vil du nu være sikker på aldrig at døje med knas på linjen nogensinde igen.

3. En USB hub – plads til alle dine USB-drev

2.0-hub MegaHub ligner noget fra en science fiction film, men denne lille gamer gadget fungerer dog heldigvis også i nutiden. Du vil nemlig her have en praktisk lille gadget, der er i stand til at håndtere op til 36 enheder på en gang. Så hvis du er interesseret i en gamer gadget med lynhurtige overførsler, så bør du bestemt overveje at bruge nogle penge på denne USB hub.

4. Xbox One S – underholdning i skyen

Er du træt af de sædvanlige spil på mobilen? Hvis svaret er ja, så bør du absolut ikke snyde dig selv for Xbox One S. Xbox One S opbevarer nemlig alle dine yndlingsspil i skyen, så du altid har nem adgang til dem når du ikke er i nærheden af din computer. Derudover vil du bogstaveligt talt få adgang til tusindvis af fantastisk underholdende spil via Xbox One S’ kæmpe bibliotek i skyen.

5. En justerbar mus – en skræddersyet mus

Sidste gamer gadget fra Mad Catz hedder passende nok R.A.T. 9. Der er jo selvfølgelig tale om en videreudvikling af den klassiske mus. Denne innovative og trådløse mus vil uden tvivl være i stand til at forbedre dit spil markant, idet den kan justeres i størrelsen til at passe til netop din hånd og give dig det helt perfekte grip