Info til Forældre

Information til forældre – Det er meget vigtigt for os at understrege, at vi ikke er pædagoger, men vi har løbende folk til at cirkulere i hallen, for at sikre at der opretholdes en god stemning og at vores regler bliver overholdt. Derudover har vi reddere og vagter på stedet, i tilfælde af der skulle opstå et behov for førstehjælp.

Vi understreger selvfølgelig her igen, at DHLan har en nul tolerance overfor alkoholisk og euforiserende påvirkelse, og hvis dette finder sted eller folk møder op i påvirket tilstand vil de blive bortvist på stedet. Vi er her for at spille computer og hygge os!

Det vil altid være muligt via. en nødtelefon at få kontakt til den ”Sikkerhedsansvarlige” på stedet, men vi understreger at dette er en nødtelefon. Tlf: 2180 4505

De 3 vigtige ting forældre skal vide omkring et LAN-Event.

Der er ingen regler omkring hvornår deltagere skal sove eller hvor meget de skal hvile, tag derfor en god snak med dit barn om dette, så i er indforstået med hinanden.

Det er primært fast food som bliver indtaget i løbet af sådan en weekend, sammen med store mængder sodavand og energidrikke* – Husk derfor dit barn på vigtigheden ved også at indtage rigelige mængder almindelig vand.

Vi kan ikke holde øje med alle vores deltagere hele tiden, og det er derfor vigtigt at informere jeres barn om, at hvis de bliver utrygge eller på nogen måde oplever ubehag, kan de altid opsøge vores Crew, som vil bestræbe sig på at afvikle situationen. Såfremt de oplever ubehag, vil det pågældende Crewmember kontakte vores ”Sikkerhedsansvarlige”, som vil vurdere situationen og evt. kontakte jer. Derfor giv gerne jeres barn en lap med jeres telefonnummer på.

*Energidrik sælges primært med henblik på vores voksne deltager. Da energidrik ikke egner sig til børn i store mængder, men sælges uden aldersbegrænsning, forbeholder vi os retten til ikke at sælge til børn under 18, hvis vi skønner at de har drukket for meget energidrik.