Betingelser

Her på siden kan du læse vores betingelser og politikker

Handelsbetingelser

Returret:

Der ydes ingen returret på salg af billetter. Du kan derfor ikke få dine penge refunderet.

Refundering:

Billetter refunderes kun, hvis vores arrangement bliver aflyst.

Levering:

Billetten bliver genereret i det samme øjeblik som betalingen er registreret i DHLan datasystem.

Fortrolighedspolitik

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik).
For at du kan indgå aftale med os på DHLan.dk har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, Adresse, Telefonnummer og E-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere dine købte varer. Personoplysningerne registreres hos DHLan.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

DHLan.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til DHLan.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos DHLan.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til DHLan.dk via e-mail teknik@dhlan.dk